| Przedstawmy się... | |
|
+16Arcatras Baniacygana Posthumo Rugal raver Allistar Kamildk Orax Ilijana Ellenai Martheus Arczyn Ghaneal Zielonomi Puncu Miyuki 20 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
Miyuki Kotecek
Liczba postów : 23 Data aktywacji : 15/07/2010 Wiek : 35 Skąd : Kraków Rasa : Blood Elf Klasa : Paladyn, Mag
| Temat: Przedstawmy się... Wto Kwi 12, 2011 5:54 pm | |
| Oto temat do prezentacji osoby, która na co dzień kieruje poczynaniami postaci w WoWie. W ramach akcji "Przełamujemy Lody Zębami Trzonowymi" pozwolę sobie zacząć.
Na imię mi Paweł (nie cierpię tego imienia...), wiosen za sobą mam dwadzieścia i dwie. Obecnie studiuję kulturoznawstwo na światowej sławy Uniwersytecie Jagiellońskim w Krakowie, gdzie mieszkam od urodzenia. W wolnych chwilach, gdy akurat nie jestem zajęty opierniczaniem się bądź nauką, lubię przeczytać ciekawą książkę (do ulubionych autorów zaliczam Sapkowskiego, Kossakowską, Pacyńskiego i Ćwieka, czyli szeroko pojęta fantastyka), obejrzeć parę odcinków anime (link do MAL w sygnaturze, osobny temat do dyskusji znajdziecie w hydeparku), pobrzdąkać na gitarze. Weekendy spędzam na piwie z obywatelem Puncurem, bądź innymi przedstawicielami gatunku Homo sapiens. Pasjonuje mnie kultura i sztuka japońska (w szczególności wspomniane anime oraz XIX-wieczne drzeworytnictwo), z tym są związane moje studia. W przyszłości mam nadzieję uciec z tego kraju na daleki wschód właśnie, gdzie dziewczęta chodzą w mundurkach z nimi spódniczkami, a w pociągach można poczytać bez krępacji mangę. Posługuję się biegle językiem ojczystym (niektórym to przychodzi z trudnością), całkiem biegle angielskim, ponadto uczę się japońskiego. Ulubiony kolor żółty, numer buta 43, ateista, poczucie humoru: chore, obleśne i okropne.
Tyle ode mnie. Next! | |
|
| |
Puncu Ociekający Zajebistością!
Liczba postów : 19 Data aktywacji : 15/07/2010 Wiek : 33 Skąd : Kraków Rasa : Tauren/Troll/BE/Ork Klasa : Sham/DK/Rog/Mag
| Temat: Re: Przedstawmy się... Wto Kwi 12, 2011 6:13 pm | |
| Nie jestem Next... Jestem Puncu. Mam na imię Puncu. Zaraz, to nie imię xD Na imię mi Piotr, mam 20 lat, szukam koleżanek i kolegów. Interesuje się opierdalaniem się i lubię bezsensownie tracić czas. A na poważnie. Wszyscy mówią mi Puncu, jak już wspomniałem mam 20 lat i pochodzę z Krakowa. Interesuje się muzyką, historią muzyki, a dokładnie kapel , starą PRLowską motoryzacją, motocyklami, rowerami i sportami z nimi związanymi np. downhill. Lubie podróżować, a z braku czasu wychodzę na miasto ze znajomymi na jakieś piwko czy winko Co do muzyki to góruje punk i odłamy, ale gości też metal, ska i reggae. A na awatarze moja uhahana moda ^^ Nie mam pomysłu na dalsze wywody, także jeżeli Was coś zaciekawiło to śmiało pytajcie. | |
|
| |
Zielonomi
Liczba postów : 18 Data aktywacji : 12/04/2011
| Temat: Re: Przedstawmy się... Wto Kwi 12, 2011 6:14 pm | |
| | |
|
| |
Ghaneal
Liczba postów : 93 Data aktywacji : 12/04/2011 Wiek : 34 Skąd : Wrocław Rasa : Orc / Tauren Klasa : Shaman / Druid
| Temat: Re: Przedstawmy się... Wto Kwi 12, 2011 10:54 pm | |
| A ja Jacek jestem 21 lat, obecnie mieszkam we Wrocławiu i jestem studentem tutejszej Polibudy... Muzyki słucham praktycznie każdej, ale w największym stopniu przebija się Linkin Park w wolnych chwilach popijam piwko ze znajomymi, gram w siatkówkę bądź spędzam miło czas ze swoją dziewczyną właśnie na mnie krzyczy, żebym nie ujawniał jej danych osobowych i WoWowych, więc nie napiszę jej imienia czy nicku to tyle póki co, może w trakcie czyichś wywodów coś mi się jeszcze nasunie | |
|
| |
Arczyn
Liczba postów : 7 Data aktywacji : 12/04/2011 Wiek : 33
| Temat: Re: Przedstawmy się... Sro Kwi 13, 2011 12:03 pm | |
| Ja mam na imię Mateusz, 19 lat miło mi poznać ;D | |
|
| |
Zielonomi
Liczba postów : 18 Data aktywacji : 12/04/2011
| Temat: Re: Przedstawmy się... Sro Kwi 13, 2011 12:44 pm | |
| a tak pozatym 19 września bierzącego roku skończę 24 lata. W wolnych chwilach czyli codziennie sączę perłe mocną. Moim marzeniem jest legalizacja marihuany w Polsce gdyż według mnie nie do przyjęcia jest sposób karania palaczy tej sympatycznej rośliny poprzez nasze zjebane systemy penitencjarne. | |
|
| |
Martheus
Liczba postów : 36 Data aktywacji : 11/04/2011 Wiek : 31 Skąd : Lutomia Dolna Rasa : Blood Elf Klasa : Paladyn
| Temat: Re: Przedstawmy się... Czw Kwi 14, 2011 4:47 pm | |
| Witam Na imię mi Martheus A tak naprawde to Mariusz się nazywam nie Manfred, Marian ani Maniek! Mam 18 lat urodziny obchodze 1 kwietnia i nie żartuje w tym momecie Interesuje sie piłką nożną, siatkówką (siatkówka sie tylko bawie ) i lubię sobie pobiegać w nieznane W wolnej chwili robię sobie dobrze czyli nic nie robie Lubie sobie walnąć jakiegoś jabola pod sklepem z kumplami i marnowac swe życie w WoWie No to to by bylo na tyle jak mi sie przypomni cos z mojego szalonego zycia to napisze, albo nie | |
|
| |
Ellenai
Liczba postów : 17 Data aktywacji : 12/04/2011 Wiek : 34 Skąd : Wrocław Rasa : biała ;D
| Temat: Re: Przedstawmy się... Czw Kwi 14, 2011 5:30 pm | |
| Jak już Maniek się przedstawił to ja też ;p Ania jestem... Mała, słodka blondyneczka, która nie lubi Mańka i powtarza mu na każdym kroku jaki jest głupi.. Lubię go drażnić i robić mu zadania z chemii Ogólnie to jestem oazą spokoju, na nikogo nie krzyczę [Maniek może to potwierdzić (spróbował by nie!;p)], więc nie wierzcie Jackowi, bo on tam głupoty pisze. Odnosząc się do powyższych wypowiedzi Kraków bardzo ładne miasto, szukam tam przyjaciół by mieć gdzie przenocować zjawiając się tam w wakacje;D ...no to tyle:) Ps. Tak w ogóle to chciałam się oburzyć, że Maniek jest moderatorem forum, a ja tylko jego członkiem. Jak to tak w ogóle może być? To, że jestem tutaj w mniejszości nie oznacza, że mam być gorsza nawet od Mańka, nie przesadzajcie i zróbcie coś z tym;) :D | |
|
| |
Puncu Ociekający Zajebistością!
Liczba postów : 19 Data aktywacji : 15/07/2010 Wiek : 33 Skąd : Kraków Rasa : Tauren/Troll/BE/Ork Klasa : Sham/DK/Rog/Mag
| Temat: Re: Przedstawmy się... Czw Kwi 14, 2011 5:33 pm | |
| Kumpli szukasz? xD No to jesteśmy xD | |
|
| |
Ilijana
Liczba postów : 36 Data aktywacji : 15/04/2011 Wiek : 38 Skąd : Wrocław Rasa : Blood Elf Klasa : Priest / Hunter
| Temat: Re: Przedstawmy się... Pią Kwi 15, 2011 9:07 pm | |
| Marta miło mi bardzo... Kazali to sie odzywam Cicha... Skromna... Niesmiala ^^ W sensie w ogole ani widu ani slychu taka szara myszka | |
|
| |
Orax
Liczba postów : 1 Data aktywacji : 12/04/2011 Wiek : 36 Skąd : Dorposz Szlachecki Rasa : Tauren Klasa : Druid
| Temat: Re: Przedstawmy się... Nie Kwi 17, 2011 4:43 pm | |
| Witam! Jestem Lukasz, znajomi mowia na mnie Pacuś Mam 22 lata(bodajze) Studiuje, pije, tancuje no i czasami gram Z gory mowie, ze nie jestem takim "nolifem" jak Maniek ^^ Poza tym lubie kolor czarny i pomaranczowy... yyy interesuje sie muzyka. Przede wszystkim rock, punkrock, itp (LP Rulez) Starczy tego... bo za duzo byscie sie dowiedzieli | |
|
| |
Kamildk
Liczba postów : 30 Data aktywacji : 11/04/2011 Wiek : 37 Skąd : Lutomia Dolna / Portadown Rasa : ORK i reszta Hordy Klasa : Death Knight/Priest
| Temat: Re: Przedstawmy się... Nie Kwi 17, 2011 6:03 pm | |
| Mam na imię Kamil. Brat Ghaneala , Iliany i niestety kuzyn Martheusa Mieszkam i pracuje obecnie "na wyspach" a konkretnie w Portadown w Irlandii Północnej. Co mnie kreci? I tak nie chcecie wiedziec ale napisze Siatkówka , porywająca muzyka, komputery i Discovery Channel | |
|
| |
Allistar
Liczba postów : 21 Data aktywacji : 17/04/2011 Wiek : 29 Skąd : Lutomia Rasa : Blood Elf Klasa : Obecnie Palek
| Temat: Re: Przedstawmy się... Nie Kwi 17, 2011 9:09 pm | |
| | |
|
| |
raver
Liczba postów : 3 Data aktywacji : 11/04/2011
| Temat: Re: Przedstawmy się... Nie Kwi 17, 2011 9:14 pm | |
| Siem, jestem Raver i na imie mi Raver, mam 21 lat, studiuje Automatyke i Robotyke na polibudzie lodzkiej, lubie sie opierdalac, teraz ogladam south park ciurkiem, jestem na osmym sezonie i lubie placki. Zadnych specjalnych hobby nie mam, znam punca z wowa od ponad roku i osobiscie tez go ostatnio poznalem to on mi pokazal Pogromcow i nie jestem na niego zly, ba, nawet jestem mu wdzieczny ps. czesc Iljana | |
|
| |
Rugal
Liczba postów : 1 Data aktywacji : 17/04/2011 Wiek : 28 Skąd : Kicin (koło Poznania) Rasa : UD Klasa : Rogue (...do it from behind)
| Temat: Re: Przedstawmy się... Pon Kwi 18, 2011 2:05 pm | |
| Cześć, ja jestem Piotrek i niedługo kończę 15 lat, mieszkam w Kicinie koło Poznania (taka mała wieś na zachodzie).
Jeżeli nie śpię w szkole lub domu to pływam na basenie (trener chce mnie latem na MP wystawić i jestem z tego dumny) albo gram w WoW'a lub co mam fajnego na kompie.
Muzyki jakiej słucham nie wiem.
Mówię bardzo dobrze "po polskiemu", komunikatywnie po "ingliszu" i "uczę" się niemieckiego, ale ponieważ jestem patriotą zgermanizować się nie dam.
I co więcej napisać nie wiem, ale może jeszcze coś wymyśle. | |
|
| |
Posthumo
Liczba postów : 5 Data aktywacji : 17/04/2011 Wiek : 42 Skąd : UC^^ (Sucha Beskidzka) Rasa : Ud Klasa : Warr/Prey
| Temat: Re: Przedstawmy się... Pon Kwi 18, 2011 2:51 pm | |
| Czołem Michał w maju 29 lat z Suchej Beskidzkiej lubię ostrą muzykę, książki fantasy/s-f/horrory wędkarstwo, paintball, gry online i picie piwka. W WoWie jakieś 5 lat (global, server Jaedenar). Pracuję przy wykończeniach wnętrz, remontach itp.
W sumie tyle. | |
|
| |
Ghaneal
Liczba postów : 93 Data aktywacji : 12/04/2011 Wiek : 34 Skąd : Wrocław Rasa : Orc / Tauren Klasa : Shaman / Druid
| Temat: Re: Przedstawmy się... Wto Kwi 19, 2011 11:36 am | |
| Nie kojarzę Twojego nicku, więc domyślam się, że na globie dalej grasz? Nie u nas na serwie? Jeśli tak to skąd się tu wziąłeś? | |
|
| |
Ilijana
Liczba postów : 36 Data aktywacji : 15/04/2011 Wiek : 38 Skąd : Wrocław Rasa : Blood Elf Klasa : Priest / Hunter
| Temat: Re: Przedstawmy się... Wto Kwi 19, 2011 11:52 am | |
| | |
|
| |
Posthumo
Liczba postów : 5 Data aktywacji : 17/04/2011 Wiek : 42 Skąd : UC^^ (Sucha Beskidzka) Rasa : Ud Klasa : Warr/Prey
| Temat: Re: Przedstawmy się... Pią Kwi 22, 2011 2:57 pm | |
| - Ghaneal napisał:
- Nie kojarzę Twojego nicku, więc domyślam się, że na globie dalej grasz? Nie u nas na serwie? Jeśli tak to skąd się tu wziąłeś?
Gram, gram i nawet w Pogromcach jestem Tylko nick mam teraz Post Na globie na razie nie gram (brak funduszy, brak czasu...) a na Nexusa trafiłem dzięki kumplowi który też jest teraz w Pogromcach. | |
|
| |
Ghaneal
| Temat: Re: Przedstawmy się... Pią Kwi 22, 2011 6:44 pm | |
| A widzisz ostatnio rzadko grywam i nie kojarzę dużo ludzi z gildii i to nawet niektórzy są częstymi gośćmi na TSie, a ja słucham ludzi i zastanawiam się kto to w ogóle jest muszę ponownie zacząć więcej grać i nadrobić zaległości | |
|
| |
Ilijana
| Temat: Re: Przedstawmy się... Pią Kwi 22, 2011 7:40 pm | |
| Oj brat to wspolnienie musimy ponadrabiac ^^ Bo takie fajne glosy czasem slychac, ze az szkoda nie kojarzyc ^^ | |
|
| |
Baniacygana
Liczba postów : 39 Data aktywacji : 12/04/2011 Wiek : 32 Skąd : +/- Kielce Rasa : Blood Elf Klasa : Mage
| Temat: Re: Przedstawmy się... Pią Kwi 22, 2011 9:08 pm | |
| Hmm. Tylu już nas się tu po przedstawiało, aż człowiek zazdrości. Więc nie chcąc być gorszy, też coś tak skreślę o sobie . Na początek na imię mi Wojtek chodź znajomi mówią mi Wojtek natomiast przyjaciele mówią mi... Wojtek mam 67 lat albo prawie 19, nigdy nie byłem pewien. Przy życiu trzyma mnie muzyka, dobry film, spotkania ze znajomymi alkohol a czasami nawet coś zjem. Poza tym edukuję się w technikum informatycznym (umiem włączyć komputer i zmienić tapetę... na ścianie w pokoju. Poza tym książki taaak lubię czytać (ale nie lektury błeee) i uwielbiam jeszcze obrażać Mańka naszego pronaraidozbieracza (co nie zmienia faktu, że i tak Maniek jest kryptogejem). I to będzie chyba wszystko. ^^ | |
|
| |
Miyuki Kotecek
Liczba postów : 23 Data aktywacji : 15/07/2010 Wiek : 35 Skąd : Kraków Rasa : Blood Elf Klasa : Paladyn, Mag
| Temat: Re: Przedstawmy się... Sob Kwi 23, 2011 8:02 pm | |
| Wybaczcie, ale muszę wspomnieć, iż LP skończył się po Meteorze. I miło mi, że tak sporą aktywność na forum widzę. Z poprzednią gildia było o wiele gorzej. Oby tak dalej. | |
|
| |
Ilijana
| Temat: Re: Przedstawmy się... Sob Kwi 23, 2011 8:28 pm | |
| Nie zgadzam sie aktualniejsze piosenki tez mi sie podobaja | |
|
| |
Arcatras
Liczba postów : 4 Data aktywacji : 24/04/2011 Wiek : 31 Skąd : Kraków Rasa : BloodElf Klasa : Priest
| Temat: Re: Przedstawmy się... Nie Kwi 24, 2011 12:48 am | |
| To i ja Imię: Michał Nazwisko: P******i Wzrost: 182cm Wiek: 17 Inne: chodzę do 2 klasy w pewnym LO w klasie biologicznej, prócz gry w WOW-a uczę się, oglądam TV jak jest coś czego jeszcze nie zdarzyło mi się oglądnąć, w wakacje nawet zrobię wyjątek i pójdę raz czy dwa do kina. Miyuki i Puncusia znam chyba już ze 2 lata około i wbrew pozorom mam troszkę czasu na rower tylko mnie się nie chce więc nie wierzcie mu. To tyle z mojej strony. | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Przedstawmy się... | |
| |
|
| |
| Przedstawmy się... | |
|